Lees online provincie Limburg  
Infodag Europese programma's, 23 maart 2022, Thor Cebtral Genk van 9 tot 17 uur.
 


Kom alles te weten over de verschillende Europese programma’s voor de nieuwe programmaperiode
2021-2027!


Benieuwd hoe jij als Limburgse stakeholder de vruchten kan plukken van interessante Europese subsidieprogramma’s? Heb je een projectidee dat je graag wil aftoetsen?

Kom dan naar onze infodag over de nieuwe Europese financieringsmogelijkheden op woensdag 23 maart 2022. Dit congres wordt georganiseerd door de Provincie Limburg, in samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) en het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA).

Tom Vandeput, gedeputeerde van Europese Aangelegenheden provincie Limburg:
“De nieuwe Europese subsidieprogramma’s kunnen een belangrijke hefboom vormen voor Limburg op diverse beleidsdomeinen. Deze kunnen een katalysator betekenen voor economie, innovatie, onderzoek, toerisme, landbouw, natuur, klimaat, duurzaamheid, gezondheidszorg, onderwijs, arbeidsmarkt, digitalisering… Voor u als Limburgse stakeholder, betekenen deze nieuwe subsidiekansen een impactvolle impuls voor de uitvoering van relevante projecten en acties”

Programma

09.00 u.

Onthaal (met ontbijt)

09.30 u.

Welkom door Tom Vandeput, gedeputeerde van Europese aangelegenheden

09.40 u.

Videoboodschap door Hilde Crevits, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk

10.00 u.

Voorstelling programma’s* EFRO, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Maas-Rijn, Interreg Noordzee en Interreg Noord-West Europa. Ontdek nieuwe subsidiepistes voor uw projectidee bij de VLEVA-liaisonofficers.

11.00 u.

Voorstelling programma’s* EFRO, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Maas-Rijn en laat je wegwijs maken in het Europese subsidielandschap door VLEVA. Stel jouw projectidee voor aan de projectadviseurs van Interreg Noordzee en Interreg Noord-West Europa.

11.45 u.

Pauze - lunch met mogelijkheid tot pitch sessies bij de verschillende programmas.

13.00 u.

Voorstelling programma’s* Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Noordzee, Interreg Noord-West Europa en laat je wegwijs maken in het Europese subsidielandschap door VLEVA. Stel jouw projectidee voor aan de projectadviseurs van Interreg Maas-Rijn en EFRO Vlaanderen.

14.00 u.

Voorstelling programma’s* EFRO en Interreg Maas-Rijn en laat je wegwijs maken in het Europese subsidielandschap door VLEVA. Stel jouw projectidee voor aan de projectadviseurs van Interreg Noordzee, Interreg Noord-West Europa en Interreg Vlaanderen-Nederland.

14.45 u.

Netwerkmoment met mogelijkheid tot pitch sessies bij de verschillende programmas.

* alle infosessies worden meermaals aangeboden: u kan tijdens uw inschrijving aangeven aan welke infosessie u wenst deel te nemen. Op het moment dat er geen infosessie bezig is voor een specifiek programma, is er de mogelijkheid uw idee te pitchen bij de projectadviseur van dat programma.

Praktisch

Locatie: Thor Central - André Dumontlaan 67 - Genk
Parking: Parkeren op P1 - ingang via André Dumontlaan
Uur: 9 - 17 uur
Inschrijven: kan tot en met vrijdag 18 maart 2022 - 16 uur.

 
 
 
 

Volg provincie Limburg op:

 

@LimburgBe


@LimburgBe


Linkedin
 
 
 

Provincie Limburg, Universiteitslaan 1, BE-3500 Hasselt | tel. 011 23 71 11
Privacybeleid